×

Online programma

Hoe kun je ongewenst gedrag stoppen (en gewenst gedrag aanmoedigen)? Hoe spreek je iemand op een goede manier aan? Hoe voorkom je dat het escaleert? Hoe reageer je op defensief gedrag? En hoe kun je er voor zorgen dat in jouw team nu écht een aanspreekcultuur ontstaat (en er niet alleen maar over gepraat wordt)?

In de online Aanspreek Academie vind je antwoord op deze vragen en leer je meer impact te maken op het moment dat jij iemand aanspreekt op zijn of haar gedrag.

De training voor leidinggevenden en projectmanagers bestaat uit zes modules. De training voor medewerkers bestaat uit vijf modules. In iedere module vind  je interessante theorie, praktijkvoorbeelden, facts&figures uit het onderzoek, video’s, podcasts en de mogelijkheid de diepte in te gaan op specifieke thema’s die jou interesseren. De modules worden afgesloten met een quiz. Tussendoor vind je af en toe een extra gedichtje of songtekst ter inspiratie. Bij de training hoort een werkboek waarin je je opdrachten bijhoudt. En natuurlijk krijg je bij aanmelding het boek cadeau.

Het doornemen van een module duurt ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van de tijd die je neemt voor de uitvoering van de opdrachten.

Er worden een aantal pakketten ontwikkeld, voor zowel individuele als team-deelname. En je kunt de training naar wens uitbreiden met persoonlijke (online of live) coaching door Gytha of bijvoorbeeld een lezing of teamcoaching.

Meer informatie over de inhoud en prijzen vind je hier.

Meld je ook even aan voor de nieuwsbrief (op de homepage), dan houden we je op de hoogte.