×

Het team

 

Gytha Heins

Teamcoach, spreker en trainer voor eigenwijze managers

We willen anderen veranderen, maar dat is onbegonnen werk. Vraag je liever af wat jij anders kunt doen zodat zij anders reageren. Ik geloof niet in ‘je moet …’, maar in ‘be the change’. Jij bepaalt hoe je je gedraagt en ik laat je – samen met de groep – zien wat de consequenties daarvan zijn. We werken in een zakelijke én veilige setting. De businessdoelen vormen ons kader. We benutten verschillen, voeren lastige gesprekken en gaan gewoon door het ‘gedoe’ heen. Mijn stijl is resultaatgericht, pragmatisch, inspirerend en ontwapenend eerlijk.Rick Koster

Coach in transities en facilitator van intermenselijke processen

Bevrijden van talenten; dat is wat mij fascineert. Ik werk met teams om de onderstroom fris te krijgen en houden. Dat is de basis om te transformeren – als persoon, als team en als organisatie. Om vervolgens de uitdagingen van de toekomst te zien en samen sprankelend aan een gemeenschappelijk doel te werken. We werken aan interventies die impact maken. Slimme mensen doen soms domme dingen en ik wil ze helpen inzicht in zichzelf en anderen om hun heen te krijgen zodat ze andere keuzes kunnen maken.Amie de Jeu

Passionate facilitator of cross cultural communication

Amie has been a business communication trainer and coach for more than 25 years. Her style is engaging and personal, practical and business oriented. She strongly believes that good communication is the key to a smooth running, successful organization and positive personal relationships. Therefore, her training and coaching is a unique blend of improving English language skills and addressing communication processes in a broader sense. She brings different perspectives in view to better understand one’s own behavior and communication patterns, and those of others. In this way, true connections are enhanced.Jan Hille Noordhof

Energiek facilitator en spreker

Altijd in voor iets nieuws, mits het doeltreffend is. Iedere vorm mag, zolang er verandering in gang wordt gezet. Ik ben in mijn element als mensen hun aannames en overtuigingen ter discussie durven te stellen. Is de wereld wel zoals je ‘m gedacht had? Denken om grip te krijgen. Kijken en luisteren om patronen te ontdekken en systemen te ontmaskeren. Hoe zet je je zelf vast en welke gedachten belemmeren je? Ik coach en train individuen en teams graag om nieuwe overtuigingen voor zichzelf te ontwikkelen. Het vormt de basis voor blijvend ander gedrag.Heleen Siebert

Trainer en coach van sterke leiders

Wat mij drijft is stagnerende samenwerkingen ‘ontstoppen’, zodat mensen en teams de beste versie van zichzelf worden en sterk presteren. Ik faciliteer in het uitspreken, in nieuwe manieren van besluitvorming en overleg en in moedig zijn waardoor mensen verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en aanspreekbaar zijn. Dat doe ik met compassie, concreet en confronterend. Samen krijgen we het gedoe boven tafel zodat het werken weer stroomt.

 Esther Vos

Teamcoach en individueel coach van professionals en leidinggevenden

Mijn aanpak is no nonsense, met een hoge betrokkenheid bij de doelen die een team en/of individuen willen bereiken. De weg daarnaartoe is een mooie combinatie van diepgang en plezier. We komen bij de vragen waar het in essentie over gaat en ik motiveer mensen om daarover het echte gesprek met elkaar aan te gaan. Ik werk niet met modellen die hoog over gaan, maar met de werkelijke praktijk. Dat is waar de ontwikkeling plaatsvindt. Dit is waarom de aanpak van Gytha mij zo aanspreekt.

 Sabine Baltussen

Coach en trainer / trainingsacteur

Ik heb een groot vertrouwen in mensen en wat ze kunnen en maak hen daar graag bewust van. Als coach help ik inzicht te krijgen in hoe je in elkaar zit en welke behoeftes je hebt. Als trainer/trainingsacteur help ik verandering direct om te zetten in actie; durven aanspreken, leiding nemen en benoemen wat er voor jou toe doet. Mijn manier van werken: gedreven, met lef, doelgericht, respectvol en met humor. Ik benoem wat er écht speelt en maak dat met liefde bespreekbaar.

 Petra van Reek

Bedrijfspsycholoog, coach en trainer - Registerpsycholoog NIP/A&O-A&G

Het is mijn passie om te werken aan méér werkplezier en vitaliteit, want dat leidt tot betere prestaties. In persoonlijke coaching en groepstrainingen leer ik mensen hoe ze zichzelf en anderen beter kunnen aansturen, hoe ze effectiever worden in het voeren van lastige gesprekken en hoe ze op adequate wijze kunnen werken aan herstel bij uitval op het werk. Mijn interventiestijl is bij voorkeur zo licht als mogelijk en diep als noodzakelijk, maar ook praktisch, positief en oplossingsgericht.

 Rafaela Colina

Coach, trainer/trainingsacteur en intervisie begeleider

Wat mij drijft is (persoonlijke) ontwikkeling van mensen, uitgaande van de persoonlijke waarden, drijfveren en kwaliteiten. Ik begeleid intervisiegroepen, geef trainingen, begeleid teams bij het verbeteren van de samenwerking en geef daarnaast individuele coaching. Mijn werkwijze typeert zich door een nieuwsgierige en rustige basishouding, waarbij ik zorg voor een stevige balans tussen empathie en confrontatie. Gedreven help ik de coachee (weer) verantwoordelijkheid te nemen over zichzelf en de situatie waarin hij/zij terecht is gekomen.

 Yvonne van der Ziel

Coach gericht op organisatie, team en persoonlijke ontwikkeling

Wat mij drijft is mensen te helpen open met elkaar in gesprek te gaan, hoe lastig het soms ook is. De kracht zit in teams die elkaar waarderen en samenwerken om doelen te bereiken. Met oog voor elk individu met zijn talenten, motivatie, kwaliteiten en ook zijn eigenaardigheden. Organisaties en teams groeien doordat teamleden zichzelf en elkaar beter (her)kennen. Mijn werkwijze is open, persoonlijk, nieuwsgierig luisterend, confronterend waar nodig.