×

Interactieve lezing

 

Gytha verzorgt interactieve lezingen in organisaties en op congressen. Deze lezingen worden vaak ingezet als inspiratiesessie of om het gesprek over aanspreken in de organisatie op te starten.

Tijdens deze interactieve bijeenkomsten deelt Gytha de belangrijkste resultaten uit haar onderzoek en draagt zij een aantal suggesties aan om het makkelijker te maken elkaar aan te spreken op gedrag. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat vinden wij in deze organisatie acceptabel en onacceptabel gedrag?
 • Aanspreken – hoe doen we het nu en wat is het effect?
 • Een oplossing in drie stappen:
  1. Waarom is aanspreken zo lastig? (Begrijpen)
  2. Wat meer aanspreken kan opleveren. (Willen)
  3. Wat het makkelijker maakt – een paar suggesties. (Kunnen)
 • Wat ga ik vanaf morgen anders doen?

De interactieve lezing kan uitgevoerd worden voor kleine én grote groepen. In de intimiteit van een klein team zal meer ruimte zijn voor een goed gesprek over het (on)gewenste gedrag en hoe daar mee om te gaan in de groep. In een grote zaal zal op verschillende momenten gestimuleerd even met de deelnemer die naast je zit in gesprek te gaan en na te denken over persoonlijke acties.

Duur tussen de 45 minuten en 1,5 uur, afhankelijk van de behoefte en de gewenste output. Er vindt altijd een uitgebreide telefonische intake plaats waarin een aantal praktijkcases worden besproken. Daarna wordt de presentatie op maat gemaakt.

De rode draad in de reacties na afloop:

‘Er zit geen woord engels tussen’ , ‘Heeeel herkenbaar!’, Inspirerend’, ‘Goede spreker’ , ‘Confronterend én vriendelijk’, ‘Verfrissend perspectief’,  ‘Dit is het gesprek dat ik wil voeren’, ‘Glashelder, goed verhaal!’ 

Uiteraard is het mogelijk persoonlijk referenties in te winnen.

Meer informatie? Stuur een mail naar info@be7.nl.

 

Open inschrijvingen

Is het niet mogelijk Gytha in huis uit te nodigen, maar wilt u haar wel zien optreden tijdens een lezing? Dan zou dat kunnen op de volgende momenten:

 • In samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu Loghum verzorgt Gytha een aantal masterclasses in de serie ‘De kracht van de confrontatie’. O.a. op 18 juni, 15 oktober en 10 december 2019.
 • Op 20 juni 2019 verzorgt Gytha een compacte versie van haar interactieve lezing tijdens het Grootste Kennisfestival van Nederland in Deventer.
 • Op 14 juni 2019 verzorgt Gytha een interactieve lezing voor Managementboek.