×

Interactieve lezing of online masterclass

Gytha verzorgt lezingen en (online) masterclasses. Deze worden vaak ingezet als inspiratiesessie of om het gesprek over aanspreken in de organisatie op te starten.

Tijdens deze interactieve bijeenkomsten deelt Gytha de belangrijkste resultaten uit haar onderzoek en draagt zij een aantal suggesties aan om het makkelijker te maken elkaar aan te spreken op gedrag. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat vinden wij in deze organisatie acceptabel en onacceptabel gedrag?
 • Aanspreken – hoe doen we het nu en wat is het effect?
 • Een oplossing in drie stappen:
  1. Waarom is aanspreken zo lastig? (Begrijpen)
  2. Wat meer aanspreken kan opleveren. (Willen)
  3. Wat het makkelijker maakt – een paar suggesties. (Kunnen)
 • Wat ga ik vanaf morgen anders doen?

De interactieve lezing kan uitgevoerd worden voor kleine én grote groepen. Duur tussen de 50 en 90 minuten. In de intimiteit van een klein team zal meer ruimte zijn voor een goed gesprek over het (on)gewenste gedrag en hoe daar mee om te gaan in de groep. In een grote zaal zal op verschillende momenten gestimuleerd worden met de deelnemer die naast je zit in gesprek te gaan en na te denken over persoonlijke acties.

De interactieve lezing is ook beschikbaar als webinar of online masterclass. Duur 75 minuten. Hiervoor geldt een maximum  aantal deelnemers van 100. Beide zijn zeer interactief met gebruik van polls, de chat, handen opsteken en de microfoon (je hoeft bij ons niet op ‘mute’ te blijven; we moedigen het onderlinge gesprek graag aan!).

Er vindt altijd een uitgebreide online intake plaats waarin een aantal praktijkcases worden besproken. Daarna wordt de presentatie op maat gemaakt.

De rode draad in de reacties na afloop:

‘Leuk en interactief!’, ‘Heeeel herkenbaar!’, Inspirerend’, ‘Goede spreker’ , ‘Confronterend én vriendelijk’, ‘Verfrissend perspectief’,  ‘Dit is het gesprek dat ik wil voeren’, ‘Glashelder en lekker praktisch!’ 

Een paar korte impressies vind je op ons YouTube kanaal

Meer informatie? Stuur een mail naar info@be7.nl.

 

Open inschrijvingen

Is het niet mogelijk Gytha in huis uit te nodigen, maar wilt u haar wel zien optreden tijdens een lezing of een online masterclass? Dan zou dat kunnen op de volgende momenten:

 • In samenwerking met Het Kennisfestival nam Gytha een online masterclass op van ongeveer 1 uur. Deze is hier te bestellen en te bekijken.
 • In samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu Loghum verzorgt Gytha een aantal interactieve lezingen in de serie ‘De kracht van de confrontatie’.