×

Training ‘Aanspreken? Bespreek het gewoon!’ – open inschrijving

In deze praktische training van één hele dag leer je:

  • Waarom elkaar aanspreken op ongewenst gedrag zo lastig is en hoe je het makkelijker kunt maken.
  • Herkennen dat we allemaal naar de ander (meestal omhoog) kijken als het om aanspreken gaat.
  • Hoe je op constructieve wijze je leidinggevende, collega’s of samenwerkingspartners kunt aanspreken op hun gedrag.
  • Effectief reageren op defensief gedrag.
  • Aanspreken in de groep; wat je kunt doen als er in je team grapjes worden gemaakt die niet goed vallen of als er zich ander ongewenst gedrag voor doet.
  • Wat ‘psychologische veiligheid’ eigenlijk is en welke invloed macht en hiërarchie heeft.

Gytha deelt in deze training de belangrijkste resultaten uit haar onderzoek en veel praktische tools. In de middag ga je op een luchtige manier oefenen, samen met een acteur. Daarbij kun je lekker alles uitproberen dat je op kantoor misschien niet durft te doen; gewoon om eens te testen wat het effect is.

Na afloop van de training zul je je bewuster zijn van jouw persoonlijke ‘rode lijnen’, zul je deze makkelijker bespreekbaar maken en ben je beter voorbereid op de mogelijke (defensieve) reacties.

De training start 28 november 2023 om 09.30 uur en eindigt uiterlijk om 16.30 uur. Vanaf 09.00 uur ben je van harte welkom voor een vers gezet kop koffie.

Locatie is het sfeervolle Boutiquehotel De Witte Dame in Abcoude, gelegen naast het treinstation en ook uitstekend bereikbaar met de auto.

We trainen altijd in een kleine groep van minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers op een mooie locatie met hoogwaardige catering. De kosten bedragen € 795,00 per persoon, exclusief BTW. Daarbij zijn huur van de sfeervolle ruimte, inzet van de acteur, koffie, thee, water, wat lekkers bij de koffie, een non alcohol cocktail + snack en een uitgebreide lunch inbegrepen.

Alle deelnemers ontvangen het boek ‘Aanspreken? Gewoon doen!’ cadeau.